Vissza

Ön webáruházat működtet és újfajta olcsóbb szállítási megoldást keres ügyfelei számára? Akkor jó helyen jár!

 

WEBOLDALUNK ELŐNYE, HOGY A NÁLUNK „FELADOTT” CSOMAGOK:

 • akár gyorsabb
 • akár olcsóbb
 • akár praktikusabb
 • akár kényelmesebb
 • akár egyszerűbb
 • akár rugalmasabb a csomagszállítás, mint bárhol máshol!

 

Weboldalunk a közösség erejét felhasználva számtalan szállítási módot kínál ügyfeleinek. Ebből adódóan egyedi, így olyan előnyökkel rendelkezhet, melyet mások nem kínálhatnak. Futáraink minden percben az ország különböző szegleteit járva várják a kézbesítendő csomagokat, az adott percben érkezett megrendelésre máris reagálhatnak, akár kézbesíthetik is. A modern technika, a mindenütt elérhető internet, valamint futáraink okos telefonjai segítségével válaszaik, ajánlataik azonnal megjelennek weboldalunkon, így a csomagok bármelyik percben útra kelhetnek. Futáraink figyelnek az egyéni igényekre, melyekre lehetőséget is adunk, hogy már ezeket a termékspecifikációkat a futárok számára a csomag feltöltésekor ismerté tegyük. A feladóknak lehetőségük van fényképek, ismert méretek és súly adatok feltöltésére, melyek segítenek abban, hogy ennek ismeretében a megfelelő futár szállíthassa a csomagot és a legoptimálisabb módon és áron kézbesíthesse címzettjének. Nálunk mindig a feladó döntése, hogy melyik futárt választja, ki a legszimpatikusabb, a leggyorsabb, a legolcsóbb vagy bármilyen más szempont szerint a saját belátása szerint dönthet.

Azonos útvonalakon több szállító több ajánlatot kínálhatnak a feladóknak, így a piaci verseny jobban érvényesül, kedvezőbb árakra és jobb határidőkre érkeznek ajánlatok, ami ügyfeleink számára feltétlen előnyt nyújthat webáruházuk működtetésénél. Speciális méretű, súlyú, extrán törékeny és egyéb különleges paraméterekkel rendelkező csomagokat klasszikus módon nagyon magas áron lehetett eddig csak célba juttatni, most velünk elhárulnak az akadályok!

Különleges előnyünk még, hogy nem csak futárokat kínálunk webáruháza számára, hanem lehetőséget is arra, hogy felhasználóink megismerjék partnereink termékeit és így vásárló közösséget is kínálunk egyben.

 

Mi is a teendő, hogy kerülhet fel partnereink közé?

 1. lépés: Kérjük, hogy állítson össze egy rövid ismertetőt ügyfélszolgálatunk számára a következő információkkal:
  • Mikortól működik a webáruháza/webshopja?
  • Milyen jellegű termékeket értékesít?
  • Van-e ezeknek a termékeknek vmilyen speciális szállítási igénye?
  • Mi a központi raktár címe, ahonnan a kiszállításokat végre kell majd hajtani?
  • A vásárlóik az ország mely részében helyezkednek el?
  • Melyek azok az egyéb információk, amit a kiszállítások kapcsán a fentieken kívül még feltétlenül tudnunk kell?
  • Kérjük, hogy a kapcsolattartó személy nevét és elérhetőségét legyenek szívesek rögzíteni a leírásban.
    
 2. lépés: Felhasználói közösségünk vásárlásra ösztönzése: Valamilyen visszautasíthatatlan vásárlási ajánlat tétele. Kérjük, hogy a szóba jöhető vásárlás ösztönző programot pár sorban legyenek szívesek ismertetni velünk.
   
 3. lépés: Kérjük, hogy a fenti információkat ide legyen szíves eljuttatni számunkra:
  Ügyfélszolgálati elérhetőségünk: info@telefutar.hu (Tárgyban kérjük feltűntetni: webshop partner program)
   
 4. lépés: A fenti információkat feldolgozzuk és munkatársunk hamarosan felveszi Önökkel a kapcsolatot.