Vissza

Ki a futár és mit csinál?

Gondoltál már arra, hogy ha amúgy is el kell utaznod Budapestről Győrbe és meg kell tenned kétszer a kb. 125 km-es utat, akkor esetleg megkeresd a benzinköltséged útközben? Miért ne vinnéd el a második szomszédod kinőtt gyermekének a ruháit csomagként az unokatestvérének, pl. Zitának Tatabányára és az ő egy doboz Legoját viszonzásul vissza másik csomagként, ha Te úgyis arra mész? A két csomag együttesen a postán vagy klasszikus futárszolgálattal minimum 2500 Ft (5 kg ruha 35x55-ös dobozban 1770 Ft, Lego standard méretű csomagként 1190 Ft) lenne, de Te szívesen bevállalod a kettő csomagot együtt 2000-ért, hiszen úgyis arra mész és így már a Te benzinköltséged is kevesebb és ők is jobban járnak. Ráadásul mindez még szerda délelőtt megtörténik reggel 9 és délután 1 óra között?! A csomagküldés, csomagfeladás ára is kedvezőbb, mint lenne és időben is jobban jár mindenki!

Van ennél gyorsabb és jobb ajánlat?

Ha elég ügyes vagy, nem csak az üzemanyag költségen csökkenthetsz, de még kereshetsz is a csomagszállítással! A futár feladata, hogy a csomagfeladást követően a csomagokat eljuttassa a rendeltetési helyére. Ne ingázz hiába, keress inkább rajta!

A Telefutár előnyei, ha futárként csatlakozol közösségünkhöz:

•       Spórolj a költségeiden, ha már úgyis utazol, ne tedd hiába, keress inkább rajta!

•       Közösségünk révén újabb ismertségekre tehetsz szert!

•       Legyél a saját főnököd, döntsd el Te, hogy milyen árat adsz meg a csomagra és milyen sebességgel szállítod azt, mikor és hova mész, mikor teszed ezt!
 


Hogy is zajlik ez az oldalon?